GEDOOG SCHOUWER

16-24 uur per week

IN HET KORT
Als visitekaartje van het bedrijf ga je langs bij huiseigenaren welke een gedoogverklaring en bijbehorende informatie eerder per post hebben ontvangen. Het doel van jouw bezoek is om de huiseigenaar verder uitleg te geven, vragen te beantwoorden en zorg weg te nemen over bepaalde situaties. Met jouw representatieve uitstraling en goede zorg, zorg je ervoor dat je het adres verlaat met een getekend gedoog op zak.

WERKZAAMHEDEN GEDOOG SCHOUWER
Je gaat op pad met een tablet van de zaak met daarin alle benodigde informatie van kadaster gegevens tot technische tekeningen. Samen met de huiseigenaar kun je de situatie verder bespreken en helder maken. De eerder ontvangen gedoogverklaring betreft enkel en alleen dat het gaat om een nieuw aan te leggen tracé waarbij men toestemming dient te verlenen. Naast de technische punten komen er wellicht ook vragen aan bod betreffende hoe men zich aan kan melden voor glasvezel en eventuele andere commerciële vragen. Goede voorbereiding is hierin erg belangrijk zodat je in staat bent om antwoorden te kunnen geven en enthousiast maakt voor glasvezel. De werkzaamheden vinden plaats voor langere tijd op een vaste projectlocatie.

FUNCTIE EISEN
– je beschikt over enig technisch inzicht
– je kunt werken met een tablet
– je bent in bezig van rijbewijs B
– je bent representatief en communicatief sterk
– je bent betrouwbaar en zelfstandig

AANBOD
Salaris in overleg afhankelijk van jouw opleiding, competenties en werkervaring. Je krijgt een tablet inclusief toebehoren. Groeiende organisatie met een klein en betrokken team.

BEN JIJ DIEGENE DIE WE ZOEKEN?
Mail dan je CV en motivatie naar info@m4consulting.nl.
Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie?
Neem dan contact op met Mike Steehouwer 0348 – 21 47 28