OVER ONS

De wereld connecten, dat is wat we bij M4connect doen. M4connect is een innoverend bedrijf in de mobiele telecom, energie en infrastructuur. Juist omdat deze markt zo ontzettend hard beweegt houden wij de kennis en ervaring up tot date!

Zo bieden de experts vanuit M4projects ondersteuning in het meedenken en adviseren tot totale projectmanagement met eigen vakmensen. Ook bieden de experts vanuit M4consulting diverse adviesdiensten voor optimale projectmanagement of tendermanagement.

Projecten van 50 meter boven de grond tot 50 centimeter onder de grond.
Wij verbinden van A tot Z.
M4 experts op het gebied van telecom en elektrotechniek, in het veld en op kantoor in Montfoort maken dat mogelijk.
Ons team is een mix van verfrissende blikken en een lading ervaring, deze sterke combinatie blijft ons vernieuwende inzichten geven.

Opdrachtgevers vertrouwen op M4projects als het gaat om een betrouwbare dienstverlening met een constante kwaliteit en service. Daar werken we hard aan en wij blijven leren en innoveren, want een duurzame werkrelatie is voor beide partijen erg belangrijk!

MISSIE & VISIE

VISIE:

M4 Connect for future impact.

Samen in verbinding voor een duurzame toekomst.

M4 is op weg naar een toekomst waar de generatie van nu zorgt voor een duurzame verbinding voor de generatie van morgen!

 

MISSIE:

M4 zorgt voor verbinding in Telecom, energie en infraprojecten. Met een gedreven team streven wij naar een duurzame voetafdruk op 50 cm onder de grond, 50 meter boven de grond en alles daartussen.

M4 voelt zich verantwoordelijk voor de toekomstige generatie en stelt zich kansrijk op om te ontwikkelen binnen een vast team, want samen verbinden wij de toekomst.

Certificering

Wij houden onze kennis up-to-date. Maart 2021: cursus Werken op Hoogte, EHBO en eerste redmiddelen cursus.

CERTIFICAATLangs de weg
HBO diplomaTechnische bedrijfskunde
MBO diplomaEnergietechniek
CertificaatVCA VOL

LATEN WE CONNECTEN

Wij komen graag in contact om te praten over uw project.
Wij zijn te bereiken via:
T:0348 – 21 47 28
E:info@m4connect.nl

Neem contact op

WAAROM M4CONNECT?