CONSULTING

Beter scoren op tenders of een gedoogtraject aanpakken? Een kortstondig of meerjarig project managen? Voor optimale projectmanagement, tendermanagement en adviesdiensten biedt M4 ook consultancy. U kunt de experts van M4consulting inschakelen.

Het team deelt graag de brede kennis van mobiele telecom, energie en infrastructuur.
Deze kennis en ervaring bieden wij aan op projectbasis maar tevens als consultancy.

CONSULTANCY DIENSTEN

Voor optimale projectmanagement, tendermanagement en adviesdiensten kunt u de experts van M4projects inschakelen. Door te werken met een hechte groep van specialisten kan M4projects uw projecten zelfstandig beheren, begeleiden en uitvoeren.

Wilt u experts die perfect samenwerken en op elkaar aansluiten met een persoonlijke benadering? M4projects zorgt er persoonlijk voor dat uw projecten qua coördinatie en uitvoering volgens de gewenste klant- en projecteisen worden begeleid.

Projectmanagement

Marktspecifieke en uitgebreide kennis van alle onderdelen van een project.

LEES MEER

Tendermanagement

Complexe tenderprocessen, stakeholder management, maar ook relatiebeheer volledig beheerd.

LEES MEER

Gedoogmanagement

Gedoogtrajecten gericht op een integrale visie en aanpak.

LEES MEER

Projectmanagement

Van A tot Z management van kortstondige tot meerjarige projecten: wij ontzorgen uw kortlopende projecten, bijvoorbeeld van 6 maanden, tot meerjarige projecten, welke wel 5 jaar kunnen bestaan.

Tendermanagement

Organiseren van uw tenderproces met als doel “winnen”: M4projects heeft alles in huis om het volledige tenderproces voor uw te beheren en organiseren. Dit met als doel het scoren van de tenders en het verhogen van de offerte slagingskans.

Gedoogmanagement

Gedoogtrajecten gericht op een integrale visie en aanpak van projecten. Wij voeren onder andere de voorbereidingen zoals kadaster percelen uit en doen een privégrondcontrole. Het uitvoeren van gedoogverklaring op schrift namens een (hoofd)aannemer en de gedoogverklaringen fysiek controleren en afstemmen met de betreffende grondeigenaren.

“Wij werken samen met onze opdrachtgever aan een gezamenlijke planning. Dit zorgt ervoor dat de opdrachtgever niet voor verrassingen komt te staan en werkzaamheden doorgang kunnen vinden.”

WAAROM M4CONNECT?